Peuteropvang bij Madelief

Bent u zich aan het oriënteren op een peuterspeelzaal/peuteropvang of wilt u graag dat uw kind zich leert socialiseren met andere kinderen? En lijkt het u leuk als dit op een boerderij plaatsvindt? Dan bent u bij Kinderopvang Madelief aan het goede adres!

U kunt bij ons kiezen voor een ochtend van 7:00 tot 13:00 uur of een middag van 12:30 tot 18:00 uur. (van 7:00 tot 9:00 uur mogen kinderen gebracht worden, tussen 12:30 en 13:00 uur is het ophaal en breng moment. Voor het middag deel kunnen de kinderen van 16:00 tot 18:00 uur gehaald worden). We bieden ontwikkelingsgerichte activiteiten volgens het VVE programma van Piramide. We werken hier thema- gericht mee, passend bij de leeftijd van de kinderen.

De voordelen van peuteropvang bij Kinderopvang Madelief zijn:

  • Uw kind leert omgaan met andere kinderen in de leeftijden van 0 tot 4 jaar;
  • Het biedt een leuke uitdaging voor kinderen;
  • Een goede voorbereiding op de basisschool;
  • Uw kind kan naar hartenlust buiten spelen en naar de boerderij;
  • We hebben vaste leidsters dus geen vreemde gezichten op de groep;
  • We bieden dezelfde activiteiten als een reguliere peuterspeelzaal, maar dan met de pedagogische visie van Kinderopvang Madelief, de natuurlijke omgeving en de ruimte van de boerderij;
  • U kunt ervoor kiezen om de vakanties door te betalen. Dan kan uw kind ook in de vakanties komen.

Peuteropvang kost € 7,43 per uur en wordt door de belastingdienst vergoed, mits u beide werkt, studeert of een sociale indicatie heeft. De minimale afname is 1 dagdeel, bijvoorbeeld 1 keer een ochtend. Via de volgende link kunt u een proefberekening maken van de kosten: www.toeslagen.nl.

Interesse?

U kunt vrijblijvend bellen voor een afspraak op nummer: 0514 54 20 47 of e-mailen naar: info@kinderopvangmadelief.nl.