Margriet rent de NN Marathon in Rotterdam

#RENtegenkanker #marathonrotterdam #trotsopMargriet #goeddoel #helpenjulliemee


Hallo,

Ik ben Margriet Akkerman.

Twee jaar geleden heb ik de marathon van New York gelopen. Die marathon wou ik altijd al lopen, daardoor ben ik nog enthousiaster geworden om nog eens een marathon te lopen. Maar deze keer heb ik een extra doel er bij, zo veel mogelijk geld op halen. Want helaas hebben wij ook te maken met kanker in onze familie en vriendinnen kring. Door deze marathon te lopen kan ik op mijn manier iets bij dragen. Ik hoop hier mee zo veel mogelijk sponsorgeld te verzamelen, helpen jullie mee!?


Doneer op mijn actiepagina:

https://acties.kwf.nl/fundraisers/margrietakkerman/rtm-41


Ik ren tegen kanker tijdens de NN Marathon Rotterdam op 10 april 2022