top of page

Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang is voor kinderen van 4 - 13 jaar, naast thuis en school, de derde “opvoedingssfeer”. De opvang dient daarom zo goed mogelijk aan te sluiten bij de opvoedingssituatie thuis. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen en dat ze, net als thuis, activiteiten kunnen doen die aansluiten bij hun interesses en mogelijkheden.

 

Groepsindeling

 

De buitenschoolse opvang bestaat uit één groep van 33 kinderen in de leeftijd van 4 –13 jaar. De buitenschoolse opvang bevindt zich op de eerste verdieping. Dit is een grote ruimte waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Bij de activiteiten wordt er rekening gehouden met het verschil in leeftijden tussen de kinderen. Ook bij de inrichting en het aanschaffen van materiaal is er rekening gehouden met de verschillende leeftijden en interesses.

 

Vervoer van school naar de Buitenschoolse Opvang Madelief


Madelief regelt het vervoer van de kinderen die op Twa Yn Ien en De Spoarsiker in Echtenerburg, De Reinbôge in Bantega en Eben Haëzer in Oosterzee naar de Buitenschoolse opvang. De kinderen worden met de Madelief bus en de personen auto (met extra verzekering) van school gehaald. Er is regelmatig contact tussen Madelief en de scholen om het ophalen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wanneer de ouders het goed vinden dat hun kind zelfstandig op de fiets naar de BSO komt, willen wij dat graag weten, zodat wij rekening kunnen houden met de binnenkomst van uw kind op de BSO. 

Vakantieopvang

Heeft u alleen opvang nodig in de vakanties? Dit kan ook bij de Buitenschoolse Opvang van Madelief. Wij bieden pakketten aan voor de vakanties, in overleg zijn vele opties bespreekbaar.
In de vakanties werken we met thema's die aansluiten op iedere leeftijdscategorie.

41170156_1906368082787624_76226750875560
bottom of page