top of page

Over kinderopvang madelief

Kinderopvang Madelief is gevestigd op een boerderij in Delfstrahuizen net buiten Heerenveen en Lemmer te Friesland, dit is in de buurt van Echtenerbrug, Echten, Oosterzee, Bantega, Vierhuis en Sintjohannesga. Wij zitten aan de doorgaande route van Lemmer naar Heerenveen.

Wij bieden opvang aan kinderen van 0 - 13 jaar:

  • Het kinderdagverblijf biedt in 2 stamgroepen opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

  • De buitenschoolse opvang biedt in 2 basisgroepen opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd (vanaf 4 jaar tot de leeftijd waarop het kind de basisschool verlaat).

 

De groepsruimtes zijn gezellig en huiselijk ingericht en voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Veiligheid en individuele aandacht staan centraal, zowel voor ons kinderdagverblijf als voor de buitenschoolse opvang. 

Tevens zijn er een grote omheinde buitenspeelplaats, een overdekte buitenspeelruimte, een speelweide en een dierenweide waar kinderen kennis kunnen maken met kleinvee zoals geiten, kippen en konijnen. Achter de kinderopvang zijn stallen waar de kinderen onder begeleiding dagelijks bij de koeien gaan kijken. Als het regent kunnen we in de naastgelegen overdekte buitenspeelruimte nog steeds lekker naar buiten.

Kortom er is voldoende ruimte voor de kinderen om zich te ontwikkelen en te ontplooien!

2020-07-14 11.00.34.jpg

Visie en missie

Het belangrijkste doel voor Kinderopvang Madelief is dat de kinderen de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en zich te ontplooien in een veilige omgeving. Om dit doel te bereiken is het aanbieden van regelmaat van groot belang. Door elke dag dezelfde structuur aan te bieden met vaste pedagogisch medewerkers op de groep, creëren we veiligheid en rust.

 

Bij ons is ieder kind uniek!

De doelstelling van Kinderopvang Madelief:

Respect voor

het kind

Ruimte bieden in psychische en effectieve zin

Het bieden van individuele aandacht

Positieve benadering

Het team van kinderopvang Madelief bestaat uit 17 pedagogisch medewerkers (inclusief directie). De pedagogisch medewerkers zijn allemaal in het bezit van minimaal MBO SPW 3 diploma (Sociaal Pedagogisch Werk) of een gelijkwaardig diploma.

Het Team

Onze pedagogisch medewerkers zijn zowel op de kinderdagverblijf groepen als op de buitenschoolse opvang groep werkzaam. Daarnaast hebben ze allemaal affiniteit met de agrarische sector. Het zijn enthousiaste medewerkers en vertrouwde gezichten op de groepen.

farm.png
bottom of page