Over kinderopvang madelief

Voor kinderen is een boerderij de ideale plek om van alles te zien en te ontdekken! Ons kinderdagverblijf is gevestigd op een boerderij in Delfstrahuizen net buiten Heerenveen en Lemmer te Friesland, dit is in de buurt van Echtenerbrug, Echten, Oosterzee, Bantega, Vierhuis en Sintjohannesga. Wij zitten aan de doorgaande route van Lemmer naar Heerenveen.

 Wij bieden opvang aan kinderen van 0 - 13 jaar.

 

Kinderopvang Madelief beschikt over 3 groepsruimtes, een grote omheinde buitenspeelplaats, een overdekte buitenspeelruimte, speelweide en een dierenweide waar kinderen kennis kunnen maken met kleinvee zoals geiten, kippen en konijnen. Achter de kinderopvang zijn stallen waar de kinderen onder begeleiding dagelijks bij de koeien gaan kijken. Kortom er is voldoende ruimte voor de kinderen om zich te ontwikkelen en te ontplooien! Als het regent kunnen we in de naastgelegen overdekte buitenspeelruimte nog steeds lekker naar buiten.

 

De groepsruimtes van de kinderopvang zijn gezellig en huiselijk ingericht en voldoen aan de kwaliteitseisen die zijn gesteld. Veiligheid en individuele aandacht staan centraal, zowel voor ons kinderdagverblijf als voor de buitenschoolse opvang. Het is voor ons belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen en het naar hun zin hebben. Wij bereiken dit door de kinderen de ruimte te geven om zich te kunnen ontwikkelen en te ontplooien. Door een duidelijke structuur te bieden met vaste gediplomeerde pedagogisch medewerkers creëren we een veilige, vertrouwde omgeving.

Visie en missie

Het belangrijkste doel voor Kinderopvang Madelief is dat de kinderen de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en zich te ontplooien in een veilige omgeving. Om dit doel te bereiken is het aanbieden van regelmaat van groot belang. Door elke dag dezelfde structuur aan te bieden met vaste pedagogisch medewerkers op de groep, creëren we veiligheid en rust.

 

Bij ons is ieder kind uniek!

Kinderopvang Madelief te Delfstrahuizen (Friesland)  hanteert de pedagogische visie van de Verenigde Agrarische Kinderopvang.

De doelstelling van Kinderopvang Madelief:

Respect voor

het kind

Ruimte bieden in psychische en effectieve zin

Het bieden van individuele aandacht

Positieve benadering

team kinderopvang madelief

Het team van kinderopvang Madelief bestaat uit 12 pedagogisch medewerkers (inclusief directie). De pedagogisch medewerkers zijn allemaal in het bezit van een minimaal MBO SPW 3 diploma (Sociaal Pedagogisch Werk) of een gelijkwaardig diploma.

 

Onze pedagogisch medewerkers zijn zowel op de kinderdagverblijf groepen als op de buitenschoolse opvang groep werkzaam. Daarnaast hebben ze allemaal affiniteit met de agrarische sector. Het zijn enthousiaste medewerkers en vertrouwde gezichten op de groepen.

Contact

LINKS

Rapporten

Bekijk inspectierapporten voor BSO / KDV

© 2018 by MediaSoep

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon